JesseGhanaDance Underholdning


Ghanesisk dans og musik er for alle, både øvede og uerfarne, børn, voksne, unge gamle, tykke, tynde, høje og lave.

Kombiner koncert og workshop i en underholdende cocktail til polterabend eller fest..
Jesse vil skræddersy et program, som passer til netop jeres behov og ønsker.
Begynd eksempelvis med undervisning i dans, og afslut aftenen med en fælles opførelse akkompagneret af Jesse på tromme.

Jesse tager ud til jeres lokalitet, og prisen afhænger af antal deltagere, lokalitet og program. 
* Kontakt Jesse og aftal nærmere!

Liv og energi til jeres polterabend:
Endorfiner, latter og leg slippes fri, når Jesse fyrer den af sammen med jer til en polterabend. Jesse kan skræddersy en aktivitet, som passer ind i netop jeres program, ud fra netop jeres ønsker og behov.
Jesse kan tilbyde mange specielle danse, hvor han både optræder og underviser i dansene. Efterfølgende spiller han trommer til jeres uropførelse af dansene.
Til den vordende brud eller brudgom medbringer Jesse kostumer syet af stof fra Ghana, som kan iføres, når der skal danses, og alle skal have det skægt.

Koncert med gruppen Shungu:
Er du interesseret i verdensmusik med fem meget talentfulde musikere fra henholdsvis Ghana, Senegal, Mozambique, Zimbabwe og Gambia?
De fem musikere danner gruppen Shungu og spiller på forskellige afrikanske musikinstrumenter, eksempelvis mbire, bolofon og cora:
Mbire
er et lille håndholdt instrument fra Zimbabwe, der med små metalstykker på en kalabas, spreder velklingende, behagelige lyde.
Balofonen stammer fra Burkina Faso, og minder om en træxylofon. I stedet for en klangkasse under klangstavene hænger der kalabaser i forskellige størrelser, hvor igennem lyden resonerer.
C
ora-instrumentet (oprindelig fra Mali), er et strengeinstrument med 21 strenge og minder om en guitar. Klangkassen er en stor kalabas betrukket med blødt lammeskind, og lyden fra instrumentet klinger med smukke harpelignende toner.

Foredrag om ghanesisk dans og musik:
Eller har du lyst til at høre om ghanesisk dans og musik. Jesse vil med sin mangeårige baggrund i dansens verden i Ghana og i Danmark fortælle spændende historier og videregive interessant viden om dansens magi.

* Læs også omkring mulighederne for undervisning i dans.

Workshops til festen eller privat:
Søger du underholdning til festen sammen med vennerne, familien eller kollegaerne? Inspirerende og energifyldte workshops er den ideelle løsning, der skaber smil på læben, sved på panden og lader jer opleve den ghanesiske dans og verdensmusik på nært hold. Jesse arrangerer jeres bestemte workshops på den skole, virksomhed eller det private hjem I befinder jer i.


Gå til "Kontakt" hvis du ønsker flere oplysninger eller at booke Jesse til et job.
Foto: Irene Schwarts Poulsen Webdesign og grafik: Foldagers